12 ene 2013

Ja tornem a ser aquí!

Després de molts dies sense fer cap entrada, ja tornem a ser aquí!
Jo ja tenia moltes ganes de començar i veure els meus nens altre vegada!

Com han anat les vacances? Us han portat moltes coses els reis? Com que jo m'he portat molt bé durant l'any, m'han portat material per fer manualitats! Ja us aniré ensenyant el que vagi creant.

A les sessions d'aquesta setmana, he proposat als infants que dibuixéssin allò que més els havia agradat de les vacances (prohibit dibuixar regals). Per exemple, dinar amb els avis, muntar l'arbre de Nadal, les llums, la cavalgada... Després havien de sortir a explicar el seu dibuix davant dels companys, i els altres els havien de fer preguntes. Per exemple, has menjat molt?, on viuen els teus cosinets?... 

Tot seguit us ensenyaré dos dels dibuixos que han realitzat: 

- En aquest, la Mar hi ha dibuixat un dia que va anar a Tarragona amb els seus pares. S'ho va passar d'allò més bé i per això ha volgut compartir-ho amb nosaltres. Al dibuixet que es pot veure a la cantonada dreta de més avall s'hi ha dibuixat a ella mateixa ensenyant una dent que se li mou. Ho ha descobert aquestes vacances i ja sabem la il·lusió que els fa als infants quan una dent es comença a moure! 

                                  Dibuix de la Mar, 1r de primària (no es veu gaire bé, perdoneu).


- En aquest altre, la Laia hi ha dibuixat el seu pessebre. El que li agrada d'ell no és el pessebre en sí, sinó que durant les vacances el va muntar juntament amb els seus pares i és el que li feia més il·lusió. 


                                                                                                    Dibuix de la Laia, P5.

El que vull mostrar-vos és que aquests dies els nens estan esverats i molt il·lusionats amb tots els regalets i regalots que han rebut dels reis, tió, pare Noel... però també estan molt feliços d'haver pogut compartir més temps amb els seus familiars. 

La meva intenció en proposar-els-hi aquest joc era que s'adonéssin que els regals no ho són tot i que, sovint, el millor regal que poden rebre és el temps que els seus familiars els hi dediquen.


Ànims per tornar a treballar de valent aquest trimestre!



No hay comentarios:

Publicar un comentario