13 mar 2013

El poble malalt i el pagès


Després de tant temps sense fer cap entrada, per fi he tingut un momentet per fer-ho! Com ha anat aquest trimestre que ja s’acaba?!

Bé, avui us porto un conte que hem creat la Glòria, la Cristina i jo mateixa. A la Universitat, se’ns va demanar que preparéssim alguna activitat per treballar l’alimentació saludable. A nosaltres, se’ns va acudir fer un conte! Entre totes vam inventar la història i després vam editar-lo. És una petita història que serveix per conscienciar als infants sobre l’hàbit de menjar fruita i verdura i dur una dieta saludable.

El conte consta de:
- Els paisatges dibuixats a les planes.
- Els titelles (el pagès, el poble malalt i el poble sa)


El material que hem utilitzat ha estat: cartulines, colors de fusta, retoladors, ceres, fieltro, goma eva, palets de colors i aquarel·les.

Aquí el teniu:












                                                 (Hi ha elements amb relleu com els aliments,
                                      les maletes... però a la foto no s'aprecien.)    



Aquest conte es complementa amb una activitat que consisteix en classificar els diferents esmorzars que portin els nens aquell dia en: molt saludables (fruita), saludables (entrepà) o poc saludables (brioixeria).

És un conte molt curtet i senzill. Tot i que només hem tingut una setmana hem fet el possible per a que quedés xulo. D’aquesta manera, ja tindrem material per més endavant.

Esperem que us agradi!

No hay comentarios:

Publicar un comentario